6-те най-романтични дестинации за Свети Валентин

Денят на влюбените наближава, но вие все още не сте избрали къде да го прекарате? С тази статия ще ви помогнем да си изберете подходящата дестинация за 14 февруари.

Париж

Има ли смисъл да обясняваме защо е на първо място? Френската столица е сред първите неща, които идват на ум, когато кажем любов. Какво по-прекрасно от страстна целувка на Айфеловата кула?

Венеция

Ако има конкурентен град на Париж за оглавяване на класацията, то със сигурност това е Венеция. Класическа италианска музика, хиляди влюбени, хванати за ръка, канали, гондоли, карнавали и какво ли още не предлага Венеция през февруари. Не чакайте, а резервирайте!

Санкт Петербург

Едва ли някой ще се изненада? Мнозина определят северния руски град като жива приказка. Какво по-романтично от омагьосващия залез над замръзналата по това време река Нева, красивата инфраструктура, десетките дворци, богатата история… 

Прага

Като говорим за приказни градове… нека не забавяме чешката столица Прага. Ако се разходим из стария град, то той ще ни плени със своята магия. 

Гранада

Продължаваме разходката из Европа. Следващото предложение, което е любима дестинация за влюбените, е испанският град Гранада. За невероятната атмосфера допринася климатът, който ни позволява да се насладим на уникалните гледки и късно, докато слънцето залязва.

Рим

Има един град, до който всички улици водят, дори и на Свети Валентин. Точно така! Рим е следващото ни предложение. Какво по-хубаво от разходка около Колизеума, Фонтана ди Треви, площадите и Ватикана? Действайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *